Digitaaleon logo

Volledig ontzorgd op sociale media

Profiel optimalisatie

8 posts per maand

4 sociale media kanalen

€495,- per maand

Profiel optimalisatie

Om te starten optimaliseren we eenmalig je zakelijke sociale media profielen. We zorgen voor de juiste banner, profielfoto, bio tekst en standaard instellingen voor profielen.

Posten van content

Voor het begin van elke maand maken we een planning en zetten we acht berichten klaar om gepost te worden op je zakelijke sociale media kanalen. Natuurlijk in goed overleg.

Waarom Digitaaleon?

Digitaaleon is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van professionele en onderscheidende websites die veel taken bij u uit handen kunnen nemen. Onze websites worden altijd op maat gemaakt en zijn makkelijk in het beheer indien u of een teamlid zelf een aanpassing wilt doen. Onze ervaren webbouwers denken pro actief mee van idee tot aan realisatie, maar ook daarna.

Heeft u al een bestaande website en is deze aan vervanging toe of start u een nieuw bedrijf en begint u helemaal vanaf nul? In beide gevallen kunnen wij u zeer goed helpen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Wij hebben kennis van B2B, maar ook van retail en restaurant websites met complete webshops en integraties met externe systemen. Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan.

digitaaleon-inzet-home

Ontvang meer informatie

Vul onderstaand formulier in om volledig gratis en vrijblijvend je wensen door te spreken. We vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is.