Digitaaleon logo

Over Digitaaleon

Duurzame en praktische IT oplossingen binnen handbereik

Geen ingewikkelde technische verhalen, maar duidelijkheid voor iedereen. Daar houden we van bij Digitaaleon. Zo begrijp je namelijk niet alleen wát we voor je gaan doen, maar ook waaróm. We helpen je dan ook met praktische en duurzame automatiseringsoplossingen, die niet alleen nu als gegoten zitten, maar ook in de toekomst.

Daarvoor maken we gebruik van de brede IT-kennis en -ervaring die wij sinds 1998 hebben vergaard. Dat was namelijk het jaar waarin het fundament gelegd werd voor Digitaaleon zoals het nu is: een team van bijna 20 medewerkers dat dagelijks alle ervaringen inzet om jouw automatiseringsvraagstukken op te lossen. Of je nu vastzit in een Excel-hel en dringend behoefte hebt aan software die doet wat het moet doen zonder te crashen, of meer inzicht wilt met het oog op de toekomst: wij zetten onze ervaring binnen de IT, van websites en office-applicaties tot datawarehouses, graag voor je in. En zo komen toekomstbestendige, maar vooral praktische IT-oplossingen binnen handbereik.

Praktisch automatiseren

We zoeken altijd naar praktische oplossingen voor jouw bedrijf. Zo kunnen we bepaalde repetitieve taken prima voor je automatiseren. Door deze taken door een computer uit te laten voeren, kunnen jouw mensen doen waar ze goed in zijn. Dat levert je bedrijf niet alleen meer waarde op, maar je medewerkers hebben ook meer plezier in hun werk. Wij zien IT als een middel dat jouw primaire processen ondersteunt. Zo verhoog je de efficiëntie van je medewerkers, nu en in de toekomst.

Digitaaleon voor jou

Digitaaleon helpt je jouw processen te optimaliseren en waar nodig te automatiseren. Één aanspreekpunt voor al je IT-vraagstukken, dus. Daarbij staan duidelijkheid en onafhankelijkheid centraal. Wij spreken jouw taal, begrijpen je uitdaging en kiezen aan de hand daarvan samen met jou de beste oplossing. Geen ingewikkelde technische verhalen, maar helderheid in iedere fase van onze samenwerking. Zo begrijpt iedereen wat we gaan doen, maar vooral ook waaróm we dat op een bepaalde manier doen.

Wil je weten wat Digitaaleon voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak of bel ons op +31 85 00 43 678

Netwerken & Partners

Onze reclame op RTV Seaport

Kunnen wij je verder helpen?

Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.