Diensten

Elk bedrijf heeft te maken met processen. De vraag is of die processen ook optimaal zijn ingericht.

Procesoptimalisatie is de sleutel tot commercieel succes, een hogere productiviteit en een fijnere werkomgeving. Zonder de juiste kennis en inzichten is bedrijfsprocessen optimaliseren een hele klus. Vind je procesoptimalisatie lastig en weet je niet zo goed waar te beginnen? Dan helpt Digitaaleon je graag verder. Allereerst kijken we met je mee naar bestaande processen. Hoe voer je die nu uit? Wat vinden de medewerkers van de huidige oplossingen? Wat kan er volgens hen beter? En waar zijn ze onnodig veel tijd aan kwijt?

Legacy software en maatwerk​

Veel bedrijven hebben te maken met verouderde software. Wij helpen bij het vervangen van deze software zodat uw bedrijf weer klaar is voor de toekomst. Neem geen risico’s, verouderde software kan veel schade veroorzaken als er iets mis mee gaat. Ook voldoet het vaak niet meer volledig aan de wensen en eisen van de gebruikers. Digitaaleon kan deze software moderniseren zodat de risico’s weggenomen en de wensen van gebruikers waargemaakt kunnen worden. Natuurlijk kan Digitaaleon u ook helpen bij het ontwikkelen van een nieuwe softwaretoepassing die u bedacht heeft.

Voorbeeld: Digitaaleon heeft voor meerdere inkooporganisaties oude software volledig vervangen en daar alle nieuwe wensen en eisen aan toegevoegd.

Inrichten van systemen

Vaak is er veel software al in huis, maar wordt deze niet optimaal gebruikt. Digitaaleon helpt graag om deze systemen in te richten en ook uit te leggen aan de medewerkers. Veel mensen denken bijvoorbeeld dat Microsoft Teams alleen maar videobellen is, maar wist je dat dit eigenlijk een bijzaak is? Wij helpen met het inrichten, automatiseren en uitleggen van heel veel producten, denk hierbij aan Teams, SharePoint, Power Automate, Dynamics 365, diverse ERP systemen etc. Alles met als doel zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de software en dus zo efficiënt mogelijk te werken.

Voorbeeld: Digitaaleon heeft voor een educatiebedrijf meerdere applicaties gekoppeld via Zapier om ervoor te zorgen dat alle aanvragen automatisch worden verwerkt in alle systemen zoals de administratie, mailings en het aanmaken van een account en demo accounts.

 

Business Intelligence

Heeft u te weinig inzichten? Kost het te veel tijd om zaken in te zien? Wij helpen u met het bouwen van een rapportage en dashboard oplossing. We zijn gespecialiseerd in Power BI en complexe datawarehouses. Ook kunnen we u met andere BI-toepassingen helpen. Krijg zo snel mogelijk inzicht in al uw data. Wij zorgen ervoor dat uw eigen medewerkers verder kunnen bouwen op de rapportages en dashboards die wij verzorgen. Zo bent u nooit volledig afhankelijk.

Voorbeeld: Voor een vastgoed partij hebben wij rapportages gemaakt die actuals en budgetten vergelijken. Voor een retail organisatie hebben wij rapportages gekoppeld aan het WMS om zo real time inzichten te krijgen.

Zo begint Digitaaleon met procesoptimalisatie

Zo begint Digitaaleon met proces-optimalisatie

In een korte, gratis brainstormsessie van een uurtje of drie kijken en denken we graag een keer mee. Op basis van die sessie kunnen we inschatten of en hoe we een proces kunnen verbeteren zodat medewerkers meer tijd overhouden voor uitdagende en waardetoevoegende taken. Vervolgens brengen we de oplossing in kaart en geven we vooraf een transparante inschatting van de investering die hiervoor nodig is. We gaan in eerste instantie altijd uit van kleine, behapbare projecten die garant staan voor snelle en eenvoudige oplossingen. Maar het kan natuurlijk ook voorkomen dat een organisatie nog gebruikmaakt van veel legacysoftware die dringend aan vervanging toe is. Dan wordt een project al gauw groter. Maar ook daar heeft Digitaaleon een beproefde oplossing voor. Om de overzichtelijkheid te bewaren, knippen we grote klussen op in deelprojecten waar de klant altijd nauw bij betrokken is. We formuleren heldere doelstellingen en hebben elke twee weken een constructief overleg. En ook heel belangrijk: als klant ben én blijf je eigenaar van de code.

Flexibel en onafhankelijk

Digitaaleon werkt met verschillende oplossingen en technologieën. Wat we voor een specifiek project kiezen, is volledig afhankelijk van het probleem en de impact. Flexibiliteit gegarandeerd dus! Het doel is altijd om een probleem zo goed en kostenefficiënt mogelijk op te lossen. Omdat we volledig onafhankelijk zijn en geen geld krijgen van leveranciers, kunnen we altijd de beste en meest passende oplossing aanbevelen. We maken gebruik van de onderstaande platforms en technologieën.

SharePoint

Dit platform zorgt voor een centrale opslag van documenten, eenvoudige lijsten en herinneringen.

Power Apps

voor het ontwikkelen van apps die nét geen standaard zijn.

Power BI

voor inzicht in en het visualiseren van al je data.

Power Automate

helpt je om werkstromen te automatiseren en gegevens over te zetten van bronnen naar Power BI.

RPA 

Laat het overtypen voortaan over aan robots.

Azure

voor specifieke cloudtoepassingen en -databases.

Azure

voor specifieke cloudtoepassingen en -databases.

AWS

is uitermate geschikt voor specifieke cloudtoepassingen die veel rekenkracht vereisen. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van grote hoeveelheden data en het draaien van IoT-toepassingen en specifieke AI-oplossingen.

Maatwerksoftware 

(C#, Python, ReactJS, React Native). We hebben al veel code geschreven die we vaak kunnen hergebruiken. Dit bespaart veel tijd en kosten.

Bestaande softwarepakketten

Denk bijvoorbeeld aan Zapier, Mailchimp, Calendly en nog veel meer. Met deze software kom je vaak tot snelle resultaten. Door goede koppelingen gaat automatiseren nog sneller en makkelijker.

Ons eigen hostingplatform 

met Docker, PostgreSQL, RabbitMQ en Redis. Digitaaleon’s eigen platform is geoptimaliseerd voor onze maatwerksoftware. Je hoeft ons alleen maar je wensen door te geven en het platform te gebruiken. Wij zorgen voor de rest!

De servers staan in Nederland en zijn alleen voor ons toegankelijk, zodat jouw data altijd veilig is. We plaatsen alleen klanten waarvoor wij software ontwikkelen op ons eigen netwerk. Wij hosten geen applicaties van andere softwareontwikkelaars. Hierdoor weten wij altijd tot in detail welke code er aanwezig is op onze servers.

Kunnen wij je verder helpen?

Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.