Digitaaleon logo

Nieuws en artikelen

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van digitalisering? Volg dan onze blog. Hieronder ziet u al onze artikelen. Heeft u vragen over één van de artikelen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is procesautomatisering?

Wil je bedrijfsprocessen beter stroomlijnen, bijvoorbeeld door medewerkers te bevrijden van geestdodende repetitieve taken die weinig waarde toevoegen aan hun werk? Met procesautomatisering kan dat. Maar wat is procesautomatisering precies? En wat levert het op? Lees verder om erachter te komen.

Lees verder...

Wat is low-code en wat levert het op?

Slimme applicaties vormen een steeds belangrijker onderdeel van het IT-arsenaal dat moderne bedrijven in stelling brengen om competitief en vooruitstrevend te blijven. De behoefte aan innovatie en een snelle time-to-market vraagt om ontwikkelmethoden die een stuk sneller en gemakkelijker zijn dan het traditionele ‘code kloppen’.

Lees verder...

Wat is Business Intelligence?

Business intelligence is een term die je vaak voorbij hoort komen in het tijdperk van big data en digitale innovatie waarin we momenteel leven. Maar wat bedoelen we er precies mee? Hoe werkt het? En wat heb je als organisatie aan business intelligence?

Lees verder...